Haal voordeel uit je studenten- of docentenkaart

Met een studenten- of docentenkaart van de universiteit, hogeschool of een andere onderwijsinstelling heb je bij ons een waardevolle troef in handen. Omdat onze opleidingen over de hele lijn te combineren zijn met die van jou, stel je een gepersonaliseerd traject samen op basis van jouw huidige opleiding. Zo profiteer je van een praktijkgerichte aanvulling, flexibiliteit, de uitbreiding van je professionele netwerk en een diepgaande specialisatie in elke fase van het curriculum. Onze docenten zijn stuk voor stuk ondernemers uit de sector die jou up-to-date skills bijbrengen. Daarbovenop krijg je met de code STUDENT15 15% korting bij inschrijving!

Studeer voordeligPraktijkgerichte aanvulling

Kies uit jouw favoriete thuisstudies de perfecte opleiding om jouw traject te verrijken. Ze bieden je de kans om je theoretische kennis toe te passen in verschillende werkomgevingen en zo aanvullende vaardigheden te verwerven!

Flexibiliteit

Je combineert onze speciaal ontworpen programma's met je huidige opleiding, zodat je over de hele lijn succes behaalt. Ontdek snel de voordelen van onze thuisstudies.

Netwerken

Tijdens je opleiding verbind je je met andere professionals uit de branche. Zo leg je nieuwe contacten en ontdek je unieke mogelijkheden voor je carriĆØre.

Diepgaande specialisatie

Onze programma's zijn gericht op specifieke branches of onderwerpen, waarmee jij het onderscheid maakt op de arbeidsmarkt en een voorsprong behaalt. Daarbovenop maak je levenslang gebruik van je digitale leeromgeving, eCampus.

START METEEN


ChloƩ, Z.

15/07/2022

Ik werk al jarenlang als vrijwilliger bij een dierenasiel in Noord-Holland en kreeg vaak vragen van baasjes die niet wisten hoe ze hun hond het best konden trainen. Ik zag hier een kans en meldde me via De Dierenschool aan voor de thuisstudie Alternatieve Dierenverzorging. Dit deed ik in combinatie met mijn mbo-opleiding. Ik leerde hier op een andere manier naar genezing en training te kijken dan de reguliere manier. Het is heerlijk om honden en hun baasjes te mogen helpen bij het dierenasiel!

Holly, B.

12/12/2022

Ik ben een grote dierenvriend. Ik heb twee katten, een hond en een konijntje waar ik dol op ben. Waar ik echter tegenaan liep, waren de zorgen die ik voor ze voelde. Wat als er iets is en de dierenarts niet meteen beschikbaar is? Ik wil ze ook zelf kunnen helpen als ze iets mankeren. Een vriendin adviseerde me de thuisstudie EHBO voor Dieren. En wat ben ik blij dat ik me hiervoor heb aangemeld! De studie was perfect te combineren met mijn opleiding en bijbaan en ik heb - nu ik mijn diploma op zak heb - veel meer rust in mijn hoofd. Ik weet nu namelijk hoe ik mijn huisdieren kan helpen bij verwondingen, ziektes, etc!

Joey, J.

10/01/2023

Tijdens mijn opleiding Psychologie leerde ik over de voordelen die dieren kunnen bieden bij mensen met een depressie, trauma, gezondheidsprobleem, etc. Ik merkte dat ik hier meer diepgang in zocht en dat mijn interesse was gewekt. Ik besloot mijn bachelor-opleiding te combineren met de thuisstudie Therapiedieren in de Zorg. Ik heb deze onlangs afgerond en mijn wens is om na mijn bachelor te werken met hulpdieren. Ik heb er nu al zin in!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0