Met een opleiding aan de Dierenschool leer jij dieren te begrijpen, trainen en verzorgen. Onze docenten zijn stuk voor stuk echte dierenexperts met jarenlange ervaring. Ze nemen je graag mee in hun passie voor dieren en leren je alle kneepjes van het dierenvak. Zo ontdek je meteen hoe het is om als een echte professional in jouw vakgebied aan de slag te gaan.

Onze docenten en medewerkers zorgen er samen voor dat jouw dierenopleiding tot in de puntjes verzorgd is. Heb je nog vragen of opmerkingen, dan staan deze professionele dierenliefhebbers voor je klaar! Maak kennis met ons team.

Alleen de beste dierenprofessionals worden geselecteerd als docent aan de Dierenschool. De kennis die zij tijdens hun werk als bijvoorbeeld dierenarts, hondencoach of kattenfokker hebben opgedaan, geven ze graag aan jou door! Door hun praktijkervaring hebben ze ook een enorm netwerk waar jij van profiteert wanneer je op zoek bent naar een stageplek. Zo breng je je dierenkennis meteen in de praktijk!

ontmoet onze docenten

Iedereen in ons interne team heeft een groot hart voor dieren. Of het nou gaat om onze opleidingsadviseurs, copywriters, graphic designers of het front-office team: allemaal staan ze elke dag klaar om jouw opleiding tot een succes te maken en zo de band tussen mens en dier te versterken.

maak kennis met ons team

Welke expert word jij?


Honden zijn gezellig, loyaal en erg sociaal! Ben jij een echte hondenliefhebber en ben je het liefste de hele dag bezig met deze vrolijke dieren? Volg dan gauw een van onze opleidingen binnen het thema Honden.

Ik specialiseer me in HONDEN

Katten zijn speelse, sierlijke dieren en de perfecte metgezel. Ook zo'n enorme liefde voor katten? Maak dan van katten je carrière met een van onze studies!

IK SPECIALISEER ME IN katten

Elk dier gaat jou aan het hart! Daarom doe jij er alles aan om je in te spannen voor harige, gevleugelde én geschubde vrienden. Ga jij binnenkort aan de slag als dierenartsassistent, hondentrainer, dierenasielmedewerker of konijnenverzorger?

ik specialiseer me in professionele dierenverzorging

Er zijn talloze manieren om dieren te genezen, zo ook op natuurlijke wijze! Wil jij leren hoe je de giften van de natuur inzet om allerlei soorten dieren te genezen? Bekijk dan eens ons aanbod binnen het thema Alternatieve Dierenverzorging.

Ik specialiseer me in alternatieve dierenverzorging

interestsCarouselHeader