Wat is de Dierenschool?

Dierenschool is onderdeel van de Ondernemersschool B.V. We zijn een aanbieder van opleidingen met internationale roots! Met onze thuisstudies tover jij je passie voor dieren om tot een carrière in de diergezondheid. Met thema's zoals alternatieve dierenverzorging, hond en kat ben jij binnenkort een dierenspecialist pur sang.

Alle opleidingen zijn met zorg samengesteld door onze vakbekwame dierenexperts. Zij staan voor je klaar om jou alles over dieren te leren: van verzorging tot training!


Studeer waar jij wil

Met onze thuisopleidingen studeer jij waar en wanneer het uitkomt. Je hebt 24/7 toegang tot de eCampus, zodat onderweg studeren een makkie wordt. De eCampus is de online leeromgeving waar jij al jouw lesmateriaal terugvindt. Daarnaast ontvang je nog een eigen fysiek lesboek. Veel van onze studenten ervaren deze manier van studeren als een groot pluspunt. Ontdek hier nog meer voordelen.

bekijk alle voordelen


Begeleiding van dierenexperts

We bieden opleidingen aan van een hoge kwaliteit. Onze dierenspecialisten zijn namelijk docenten met jarenlange ervaring in de dierenzorg. Zij geven jou persoonlijke begeleiding tijdens je opleiding. Bovendien hebben we verschillende accreditaties op onze naam staan, zodat jij verzekerd bent van een kwaliteitsopleiding.

Maak vandaag nog je keuze uit een van onze dierenopleidingen en start met je nieuwe toekomst!

KIES JE dierenOPLEIDING


interestsCarouselHeader