Waarom studeren aan de Dierenschool?

Elk dier verdient aandacht en verzorging. Regelmatig worden er dieren aan hun lot overgelaten, waardoor ze op straat terechtkomen. Daardoor is er een grote behoefte aan onder andere dierenartsassistenten en dierenasielmedewerkers. Ga je in deze branche aan de slag, dan ben je dus echt een redder in dierennood!

Maar het werken met dieren heeft ook grote voordelen voor jezelf. Een baan waarin je met dieren werkt levert namelijk geluk, vrijheid en ontspanning op. Kies dus voor een carrière waar je bereblij van wordt!

ontdek alle dierencursussen


Les van dierenkenners

Onze docenten zijn professionele dierenspecialisten die jou graag meenemen in hun passie voor dieren. Ze hebben het lesmateriaal zelf samengesteld. Dankzij de combinatie van praktijk en theorie ben jij meteen klaar voor het echte werk!

MAAK KENNIS MET onze DIERENexperts


dierenexperts

Zelf een stage kiezen

Wil jij je praktijkkennis nog verder verdiepen, je netwerk vergroten en sneller een baan vinden? Dan heb je de mogelijkheid om stage te lopen. Dit is een extra aanvulling op je dierenopleiding. Bijvoorbeeld vrijwilligerswerk in een kattenpension of dierenasiel. Ontdek alle mogelijkheden!

VOLG EEN dierenSTAGEWaardevol diploma

Slaag je voor je dierenopleiding, dan ontvang je van ons een erkend diploma. Met dit diploma leg je een stevige basis voor de rest van je loopbaan. De Dierenschool voldoet namelijk aan verschillende kwaliteitscriteria, zoals de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Veel studenten zijn al succesvol gestart met hun nieuwe dierenberoep.
Schrijf je vandaag nog in en haal ook snel jouw diploma!

schrijf je nu in


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0