Hoe werkt een thuisstudie?

Een thuisstudie volgen bij de Dierenschool betekent complete vrijheid. Je studeert namelijk waar en wanneer het jou uitkomt: vanuit huis, vanaf het strand of in het vliegtuig. Dit is extra makkelijk met ons studentenplatform en app eCampus. Daarmee heb je namelijk overal toegang tot het cursusmateriaal én neem je 24/7 contact op met je docent. Daarnaast bepaal je ook helemaal zelf hoe lang je over je opleiding doet. Je hebt namelijk maar liefst vijf jaar om examen af te leggen! Zo studeer je op een tempo wat aansluit op de rest van je leven.

Lees meer over thuisstudies

Dierenkenners als docenten

De docenten die werkzaam zijn voor de Dierensschool hebben allemaal jarenlaren ervaring met dieren. Hierdoor zijn de kennis en vaardigheden die je tijdens je cursus aangeleerd krijerg praktijkgericht. Na je opleiding ben je dus helemaal klaar om aan de slag te gaan in een uitdagende functie in de dierensector!

Behaal je diploma

Opleidingen van topkwaliteit

We doen er alles aan om onze klanten opleidingen van de hoogste kwaliteit te bieden. Daarom nemen wij alleen de meest professionele en ervaren docenten aan. Hierdoor geniet jij van professionele begeleiding en het meest up-to-date lesmateriaal.

Daarnaast bieden wij je vijf jaar de tijd om examen te doen. Binnen deze tijd mag je zo vaak examen afleggen als je wil.

Ten slotte ben je altijd welkom om je vragen te stellen aan onze opleidingsadviseurs. Zij staan elke dag met een glimlach voor je klaar!

Schrijf je in voor een topopleiding

interestsCarouselHeader