teacherLabel

Astrid Hanegreefs

4.2/5

Enkel een gediplomeerde dierenarts kan een cursist de juiste verzorging aanleren van een dier. Zo heeft onze docent Astrid Hanegreefs er haar specialiteit van gemaakt om mensen om te scholen tot bijvoorbeeld volwaardig Konijnenverzorger. Maar ook als je een diepgaande cursus EHBO voor Dieren wil volgen, ben je bij Astrid aan het juiste adres.Daarnaast is ze ook helemaal bezeten van bijen en imkerij. Vanuit haar eigen ervaring leert ze jou ook hiervan de kneepjes van het vak.
 
Astrid gelooft in levenslang leren: “Daarom volg ik nog ieder jaar zelf bijscholingen, zodat ik die kennis ook weer kan overdragen aan mijn cursisten.” Ook is zij lid van diverse beroepsorganisaties, zodat ze op de hoogte is van de laatste nieuwtjes.

teacherGivesCourse ImkerKonijnenverzorgerand EHBO voor Dieren.

Astrid Hanegreefs givesCourses

Imker

Wil je lekker flexibel kunnen studeren, vanuit huis of onderweg?

Konijnenverzorger

Wil jij alles weten over de perfecte verzorging van konijnen? Je diploma behalen?

EHBO voor Dieren

Tijdens deze cursus leer je hoe je EHBO kunt toepassen op verschillende dierensoorten


Recentblogs

Deze beroepen scoren het best op Tinder

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kijken singles op Tinder niet alleen naar knappe koppen of strakke lichamen. Maar wat zoeken ze dan wel?

moreInfo

Word geen bedrijfsdinosaurus: blijf leren

Door de digitalisering veranderen banen tegenwoordig iedere vijf jaar. Een geweldige manier om de vernieuwingen voor te zijn, is door jezelf constant te blijven bijscholen.

moreInfo