Bedrijven hebben nood aan freelancers & carrièreswitchers!

Ook de bedrijfswereld heeft afgelopen maanden heel wat veranderingen ondergaan. In de professionele bedrijfswereld doen zich momenteel heel wat kansen en veranderingen voor waar jij perfect op kunt inspelen. Als freelancer of in dienst. Ontdek in deze blog welke sectoren boomen binnen de bedrijfswereld!

moreInfo

Verdien geld met beauty tutorials

Wil je een digitale carrière starten als vlogger of YouTuber en heb je een passie voor beauty? Beauty tutorials worden alsmaar populairder en de content creators doen er gouden zaken mee. In deze blog leren we je stap voor stap hoe je er zelf aan begint.

moreInfo

8 inspirerende activiteiten

De maatregelen zijn duidelijk: blijf thuis! Maar hoe kun je je gedachten verzetten zonder je huis te verlaten? Als je nog op zoek bent naar goede ideeën, hier zijn er een paar die je ongetwijfeld zullen helpen het meeste uit jouw dagen te halen!

moreInfo

8 tips om te studeren in de zomer!

Zit jij op je plek op je werk? Kijk je soms dromend naar andere spannende vacatures? Wil je na de zomer écht eens een nieuwe start maken? Met deze 8 tips behaal je in no-time je diploma aan de Summerschool. Ontdek snel meer!

moreInfo

Studeren en mama zijn? Zo doe je dat

Ben je een drukbezette, werkende mama en wil je toch nog tijd vrijmaken om een opleiding te volgen? Wij helpen je op weg met handige tips!

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0