Succesverhaal: interview met oud-student Medisch Secretariaat Lydia Renard

In deze blog vertelt onze oud-student Lydia Renard haar succesverhaal. Na het afronden van haar opleiding Medisch Secretariaat gevolgd, kreeg ze een baan waarin ze het nu enorm naar haar zin heeft. 

moreInfo

Een opleiding volgen: een investering die zich altijd terugbetaalt

Economische omstandigheden veranderen voortdurend, waardoor bedrijven genoodzaakt zijn om nieuwe strategieën te ontwikkelen die daar zo goed mogelijk op aansluiten. Op welke manier moet je investeren om er het maximale voordeel uit te halen? In deze blog geven we daar antwoord op.

moreInfo

Droombaan: werken als dierenverzorger

Wandelen met alpaca's, yoga met geiten en katten aaien in zogeheten kattencafés: het gebeurt tegenwoordig allemaal. Dankzij het werk van gepassioneerde dierenverzorgers worden deze dieren goed verzorgd en zitten ze lekker in hun vel.

moreInfo

Zo vind je de opleiding die het best bij jou past

Denk je erover om een van onze opleidingen te gaan volgen, maar twijfel je wat de beste studiekeuze is? Wij helpen je hier graag mee! Met deze vier stappen weet je zeker dat je de juiste studiekeuze maakt!

moreInfo

5 goede redenen om een thuisstudie te volgen

Het volgen van een thuisstudie is een verstandige keuze: je volgt je cursus waar je maar wilt, besteedt de tijd die je eraan wilt besteden, het is goedkoper en je kiest de opleiding die je wilt volgens JOUW wensen!

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0