Examengarantie

Dankzij de hoogkwalitatieve cursussen, hulpvaardige professionals en toegankelijke examenmethode van NHOC sleep jij in een mum van tijd je gedroomde diploma binnen. Ontdek hieronder hoe wij jou helpen je doelen te bereiken.

 

Online

examen

Heb je alle leerstof doorgenomen? Dan is het tijd om je kennis te testen aan de hand van een online examen. Deze plan je gemakkelijk zelf in via eCampus. Wil je meer weten over de planning, het verloop en de praktische kant van je online examen? Bekijk dan de rubriek 'Examen & Diploma' bij de veelgestelde vragen of kom eens langs bij ons secretariaat.

Onbeperkte

herexamens

Ben je geslaagd voor je examen? Proficiat, je ontvangt je diploma zowel online als per post! Loopt het toch even anders dan verwacht? Dan is dat ook oké, want bij ons krijg je gratis onbeperkte herkansingen. Op die manier behaal je alsnog je diploma. Bovendien geven we je ruim de tijd om je herexamen voor te bereiden. Zo krijg je minimaal een maand de kans om de leerstof te herhalen voordat je het volgende examen aflegt. Tegen die tijd ben je gegarandeerd een professional in je vakgebied! Een herexamen plannen doe je via jouw persoonlijke opleidingsconsulent of gewoon online via de eCampus.

Persoonlijke

feedback

Je resultaten verschijnen meteen na je online (her)examen in je eCampus. Zo weet je meteen wat er (minder) goed is gelopen. Zit je achteraf toch nog met praktische vragen over het verloop van het examen? Kom dan eens langs bij ons secretariaat, dan bekijken we samen jouw examen. Op die manier krijg je meer inzicht in je sterktes en verbeterpunten. Heb je nog inhoudelijke vragen of wil je graag extra oefeningen maken? Dan staat je docent in een muisklik voor je klaar via de gebruiksvriendelijke eCampus. Samen zorgen we ervoor dat het je de volgende keer wel lukt!

interestsCarouselHeader