eCampus: van en voor onze studenten

Moderne technologie ontwikkelt zich razendsnel, net als de ondernemerswereld. Daarom investeren we doorlopend in nieuwe systemen, zoals onze splinternieuwe online leeromgeving eCampus.

Dit online leerplatform is de leidraad van jouw opleiding. Het is de brug tussen jou en je persoonlijke docent. Bovendien staat er extra cursusmateriaal op in de vorm van oefeningen, documenten, illustraties en beeldmateriaal.

Vanaf het moment dat je ingeschreven staat, heb je met één klik toegang tot jouw persoonlijk studentenprofiel. Hier pas je eenvoudig je eigen gegevens aan of download je proefhoofdstukken waarin je geïnteresseerd bent. De informatie op je studentenprofiel is altijd up-to-date. Superhandig!

open ecampus download de app

De belangrijkste functies

Agenda & berichten

Via berichten neem je contact op met je docent. Binnen 48 uur krijg je een reactie.

Documenten & links

Je raadpleegt gemakkelijk de documenten die je docent uploadt. Van extra voorbeelden of illustraties tot filmpjes en andere media.

Oefeningen & taken

Je krijgt de kans om de lesstof meteen te oefenen mét feedback van jouw docent.

Ontdek eCampus, de nieuwe app van De Ondernemersschool NHOC

Een strak ontwerp, een persoonlijke agenda, veel oefeningen om te maken en de mogelijkheid om met je docent te communiceren: de eCampus app is het perfecte hulpmiddel tijdens jouw opleiding!

eCampus is ontwikkeld in samenwerking met onze studenten en docenten en brengt innovatieve functies samen om jou altijd en overal te ondersteunen.

Leren doe je voor het plezier. Dankzij onze app ontwikkel je jezelf gemakkelijker dan ooit tevoren! Waar je ook bent, wanneer je zelf wil. Zo simpel is het.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses