8 inspirerende activiteiten

01/04/2020 Robert de Bruijn

De maatregelen zijn duidelijk: blijf thuis! Maar hoe kun je je gedachten verzetten zonder je huis te verlaten? Als je nog op zoek bent naar goede ideeën, hier zijn er een paar die je ongetwijfeld zullen helpen het meeste uit jouw dagen te halen!.

Hoe houd jij je thuis nuttig bezig?

 
 

8 feel good activiteiten

1: Een wandeling maken.

Ga uit je huis om je gedachten te verzetten! Het is belangrijk om te blijven bewegen. Ben je een sporter? Nog beter! Maak van de gelegenheid gebruik om te sporten en gezond te blijven. Zo kan je onze cursussen Personal Coach en Sportpsychologie bekijken om creatieve manieren van sport te ontdekken!
 

2: Luister muziek of bespeel een instrument

Ontspan je door het nieuwe album van The Weeknd te beluisteren of breng je huis in de stemming door een van de vele concerten of mixen die live op Facebook of Youtube worden uitgezonden op te zetten.Trakteer jezelf op een thuisconcert!
 
 

3: Virtueel is the way to go!

Door de maatregelen is het momenteel niet meer mogelijk om musea en andere tentoonstellingen te bezoeken. Dit heeft echter verschillende instellingen aangezet tot creativiteit om een digitale versie aan te bieden (ook in het buitenland zoals bijv. het Louvre en het Vaticaan Museum om er een paar te noemen). Een groot aantal kunsttentoonstellingen openen ook hun deuren voor jou en stellen je in staat om deel te nemen aan talrijke activiteiten, beschikbaar voor het hele gezin. Maak van de gelegenheid gebruik om de vele wonderen te ontdekken die onze cultuur te bieden heeft.
 

4: Terugkeren naar de kindertijd

Had je als kind veel hobby's die je als volwassene hebt laten vallen wegens tijdsgebrek? Word je nostalgisch als je denkt aan puzzels of bouwmodellen, of tekenen en schilderen? Neem de tijd om jouw geliefde hobby's uit je kindertijd te (her)ontdekken: teken, schrijf, neem een oud boek en ga terug in tijd.
 
 

5: Kijk een serie uit of stel je eigen filmlijst samen!

De leukste nieuwe serie van het moment binge-watchen of een lijst van filmklassiekers starten om naar te kijken tijdens de lockdown? Streaming platformen hebben veel extra films en series beschikbaar gemaakt. Een advies: vermijd films over pandemieën, virussen of besmetting.
 

6: Maak van koken een gezinsactiviteit.

Zelf gezonde maaltijden koken is het recept voor een gelukkig bestaan! Maar ook tijdens het koken kan je plezier beleven! Profiteer van deze momenten om met je gezin te praten, je verhalen en anekdotes te vertellen, en dat in het echt of virtueel! Niet de beste kok? We hebben aan alles gedacht: volg de thuisstudie kok, natuurlijke voeding of kindervoeding en je zult in no time gerechten koken die even lekker als gezond zijn.
 
 

7: Knutselen, klussen of tuinieren

Heb je kinderen? Leg ze uit hoe ze kunnen knutselen. Nog klusjes in huis? Houd je bezig met nuttige upgrades in je woning. Heb je een tuin? Plant bloemen met jouw kinderen of laat kruiden groeien om jouw gerechten op smaak te brengen.
 

8: Volg een opleiding en behaal levensdoelen!

Wil je jouw vrije tijd gebruiken om te studeren en jouw diploma te behalen? Kies uit ons ruime aanbod aan cursussen in thuisstudie. Bekijk het thematische overzicht of download een gratis hoofdstuk!


relatedCourses

Aromatherapie, Bachbloesemtherapie, Barista, Boekhouden (Basis), Beleggen (Basis), Budgetcoach, Chakratherapie, Copywriter, Creatief Grafisch Ontwerpen, Fotografie (Basis)blogRelatedAll

previousLabel

8 tips om te studeren in de zomer!

nextLabel

Verdien geld met beauty tutorials

relatedCourses


Gewichtsconsulent

Wil je leuke lessen volgen, maar ook supersnel je diploma behalen?

Administratief Medewerker

Leerzame en praktijkgerichte lessen van onze professionele, bevlogen docent?

Nagelstyling (Allround)

Een cursus volgen is werken aan een nieuwe, mooie toekomst.

Visagie (Basis)

Kies voor de praktijkgerichte lessen van de cursus Visagie (Basis).

Aquarelleren

Kies nu voor de praktijkgerichte cursus Aquarelleren!

courseMaterial


Pedicure Professioneel Aurora Districos

790.00

buyMaterial

Gelaatsverzorging Professioneel Bio Balance

330.00

buyMaterial

Gelaatsverzorging Standaard Bio Balance

213.00

buyMaterial

Massage Districos

140.00

buyMaterial

Ontharing en Waxing Standaard Districos

245.00

buyMaterial

studyCategories


Administratie & Onthaal

Schoonheidszorgen

Mode & Styling

Management & Bedrijfsvoering

Tekenen & Schilderen

blogTags


LockdownCoronaCOVID-19QuarantaineIsolatieProductiviteitVervelingBezig houdenHobby

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0