Management & dierverzorging voor jouw bedrijf


Wil jij kennis over dieren en management laten samenvloeien binnen jouw organisatie? Speciaal voor bedrijven biedt Dierenschool strategische trainingen aan, gericht op mens en dier. Denk bijvoorbeeld aan Hondencoach, EHBO voor dieren of Therapiedieren in de Zorg.

Onze bedrijfsopleidingen zijn zorgvuldig afgestemd op de organisatiestructuur, van directie tot productie. Op basis van je bedrijfsdoelen, wensen en behoeften stellen we een persoonlijk traject samen dat aansluit bij de missie en visie van jouw bedrijf.

Maak nu je bedrijfsaccount aan, voeg medewerkers toe en blijf op de hoogte van alle updates en ontwikkelingen binnen jouw trajecten. Naast praktische informatie, zoals de start- en einddata van de opleidingen, is het mogelijk om medewerkers te monitoren via je persoonlijke bedrijfsprofiel. Bovendien krijg je een gestructureerd financieel overzicht. Grijp deze kans met beide 'poten' aan en maak het verschil voor jouw bedrijf!

Interessante thema's


Veel (zorg)instanties doen een beroep op onze professionele bedrijfscursussen, specifiek voor mens en dier. Onze docenten zijn ondernemers met een brede expertise en jarenlange ervaring binnen de dierensector. Zij zorgen ervoor dat je alle tools aangereikt krijgt om voor je organisatie een meerwaarde te creëren. De opleidingen zijn persoonlijk samengesteld op basis van modellen die bewezen doeltreffend zijn.

Wil jij jouw bedrijf onderscheiden van de concurrent? Bekijk hieronder een aantal populaire bedrijfsthema's en get down to business!

interestsCarouselHeader